Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor’un taraftar grubu Akigolar, Akhisarspor Taraftarlar Derneğinin 27 Temmuz günü Tahir Ün Caddesinde başlattıkları “Fısıldamıyoruz, haykırıyoruz, stadyum meselesi memleket meselesi” adlı imza kampanyasına destek vermediklerini açıkladılar.

Hergelen Kahvesinde yapılan basın açıklamasını okuyan Cumhur Özkaynak; Akhisarspor taraftarlar derneğinin"FISILDAMIYORUZ,HAYKIRIYORUZ stadyum meselesi ,memeleket meselesi "adı altında başlatmış olduğu imza kampanyasını biz takımını Türkiye'nin her yerinde,her koşulda yanında olan AKİGOLAR olarak desteklemiyoruz.

ÇÜNKÜ TARAFTAR DERNEKLERİNİN AMACI YÖNETİM İLE TARAFTARLAR ARASINDAKİ KÖPRÜYÜ KURMAKTIR.AKHİSARSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ İSE AKHİSARSPOR'LU TARAFTARLARIMIZI YANLIŞ YÖNLENDİREREK BU KÖPRÜYÜ YIKMAKTADIR.

Bizler gerçekleştirilen bu kampanyanın amacının Akhisarspor olmadığının ve zamanlamasının ise tamamen yanlış olduğunu düşünmekteyiz. Malumunuz Akhisar şehir stadyumumuzun TFF tarafından süper lig kriterlerinin bir hayli gerisinde kalmıştır.Stadımızda yapılacak olan revize işlemleri Manisa'ya ödenecek ücretlerden kat ve kat fazla olacaktır.Tribünlerden soyunma odalarına,ışıklandırmasından oto parkın'a ve daha yerine getirilmesi gereken bir çok kritere kadar neredeyse stadımızın baştan sona yenilenmesi gerekmektedir. Ama bize göre bu yeniliklerin en önemlisi kapasite durumudur.Çünkü bizler takımımızı 2012-2013 sezonunda maçların Manisa'da oynanmasına rağmen ortalama 9000 kişiye oynadık.Peki birilerin amacının ne olduğundan şüphe duyduğumuz bir kampanya başlatarak revize olmasını istedikleri şehir stadımızın kapasitesi maksimum 6000 olur.Bunun %5 inin deplasman taraftarına ayrılacağını düşünürsek geriye 5700 kapasite kalır.Peki Manisa'da ortalama 9000 Akhisar sevdalısının desteklediği takımımızı ki bu sayı Akhisar'da çok daha fazla olacağından şüphemiz yoktur.Bu durumda Akhisar’ımızı mecburiyetten 45 km gidip desteklemek imkanımı daha iyi yoksa kendi şehrimizde Akhisarspor’umuzu izlemek isteyipte stadyum dolu olduğu için dışarıda 3000-4000 seyircimizin kalmasımı daha iyi olan...

Değerli Akhisarlılar biz AKİGOLAR olarak elbetteki maçlarımızı biran önce kendi stadyumumuzda oynamak istiyoruz.Bir süper lig takımına yakışır şekilde kendimizi geliştirerek ilerlemek istiyoruz.Fakat Akhisarspor taraftarlar derneği bu gibi zamanlaması hatalı ve amacı Akhisarsporun refahıyla bağdaşmayan hareketleri ile kamuoyundaki kalitesini zedelemektedir.Hele ki stadımız ihale aşamasında iken bu gereksiz kampanya ile sürecede zarar vermektedir.Şayet bu kampanya yeni yapılacak Akhisar Arena için olsaydı hiç düşünmeden desteklerdik.Desteklemediğimiz bu imza kampanyasının medyaya yansıyan yüzünde Akhisarsporumuzu Akhisar'da izlemek isteyen duygusal vatandaşlarımızın yanında kameralara boy gösterip imza atan fakat Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığımız maçlarda rakip tribünde olmayı tercih edenleride gördük.

AKHİSARSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNİN BIRAKIN YÖNETİM İLE TARAFTARLAR ARASINDAKİ KÖPRÜYÜ OLUŞTURMASINI HENÜZ TARAFTARLAR ARASINDAKİ BÜTÜNLÜĞÜ BİLE SAĞLAYAMAMIŞTIR.BUGÜNLERDE TAKIMIMIZIN MORAL VE MOTİVASYONUNU YÜKSELTİCEK ORGANİZASYONLARDA BULUNMAMIZ GEREKİRKEN BİZLER TARAFTARLAR DERNEĞİNİN DAĞITMAYA ÇALIŞTIĞI BU HUZUR ORTAMINI DÜZELTME ÇALIŞMALARINDA BULUNMAKTAYIZ.AKHİSARSPOR İÇİN YIKICI DEĞİL YAPICI OLMAK ZORUNDAYIZ.

Son sözümüz 2014 yerel seçimlerinin yaklaştığı şu dönemde hiçbir siyasi partinin buna AK Parti'de dahil ve kurumun bu ve bunun gibi eylemlerle AKHİSARSPORUMUZU siyasi malzeme olarak kullanmasını istemiyoruz. Saygılarımızla Akigolar.”

VİDEO ŞUAN YÜKLENİYOR LÜTFEN BİRAZDAN TEKRAR DENEYİN..