Çatı kaplamaları hızla devam eden  Akhisar Arena stadını, Akhisar 1970 Akigo Derneği başkanı Vedat  Halvacıoğlu ve arkadaşları  yüklenici firma temsicileri ve işçilerle bir araya geldiler. Başkan Helvacıoğlu, Proje Müdürü Rehber Aşan’a  yeşil siyahlı atkı hediye etti. Çalışanlara baklava ikramı yaptılar.

5 sezondur  Süper ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor’un iç saha maçlarını Manisa’da oynadıklarını, maçları aralıksız takip ettiklerini  söyleyen Akhisarspor’un eski futbolcularından 1970 Akigo Taraftarlar Derneği başkanı Vedat Helvacıoğlu, “Sevinçliyiz. Gelecek sezon maçlarımızı Akhisar’ımızda oynayacağız.  Son olarak ihaleyi alan müteahhit firma çok hızlı çalışıyor. Gerekli bilgileri  samimiyetle anlattılar. İnşallah  Temmuz sonu gibi, inşaat kısmı biteceğini, zemin ile birlikte ağustos sonu, eylül başı gibi stadımızın  biteceğini öğrendik.” Dedi.

Proje Müdürü ve Şantiye Şefi  Rehber Aşan,  taraftarlar derneğinin ziyaretinden mutlu olduklarını belirterek, “ Her gün 200 yakın işçi  çalışıyor. 9 ayrı firma, çatıdan tutunda, elektronik sistemlere kadar çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah gelecek sezon hep birlikte burada Akhisar’ın maçlarını izleyeceğiz.” Dedi. (HA)