Akhisarpress.com - Gezi parkı eylemcilerinin 19. Gününde çadırlarının polis zoruyla sökülmesi ve eylemcilerin polisin tazyikli su ve biber gazı ile dağıtılması Akhisarlıları yine sokağa döktü.

1000 kişiyi aşkın yaşları orta yaşın üzerindeki topluluk Hükümeti protesto etti. İstifaya davet etti.Akhisarlılar 20. Günkü yürüyüşte ilk defa İzmir-İstanbul karayoluna çıkarak tekrar Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi ile Hükümet Meydanına geldiler.

Her zaman olduğu topluluk Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesindeki Hükümet Konağı önünde toplandı. Sloganlar atarak Şadırvan alanı ve eski belediye önünden Tepe Mezarı kavşağı ile Belediye Sarayı önündeki Milli Egemenlik Alanındaki Atatürk anıtı önüne geldiler. Buradan Sevgi Yolu istikametini takip ederek İzmir-İstanbul karayoluna çıktılar. Tekrar Şehit Teğmen Tahir Ün caddesinin başından itibaren Hükümet Önüne geldiler. Atılan sloganlarla ve çalınan düdüklerle hükümet protesto edilerek Hükümet Meydanını önünde halaylar çekilerek yürüyüş sona erdi. Akhisar’daki Gezi Parkının 20. Günde yapılan yürüyüşte orta ve daha yaşlı ailelerin çocukları ile tencere tavaları çalarak yaptıkları yürüyüş dikkat çekti.