Akhisarpress.com - Akhisar S.M.M. M Temsilci başkanı Şerif Şen yönetim kurulu Mümin Cambaz, Tuna Akın, Haksız Rekabet Kurulunda Akhisar dan S.M.M.M Engin Akyüz, Temel Eğitim Staj Merkezi (TESMER) kurulunda S.M.M.M Bilal Özükırmızı Ankara Delegeleri S.M.M.M. Hüsnü Erer ve Celal Aydın ile Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i makamında ziyaret etti.

Akhisar S.M.M. M Temsilci başkanı Şerif Şen, ziyarette arkadaşlarını Kaymakam Kamil’e tanıttı. Şerif Şen; “Akhisar’da Mali Müşavir Muhasebeci olarak Akhisar’da 96 kayıtlı üyemiz ve 70 adet büro var. Yaklaşık 200 kişiye istihdam sağlıyoruz. Bizde mesleğimizin toplumsal kitle örgütleri akademik odalar nezdinde iyi bir yerde olması için çalışıyoruz. Bu günde sizleri kuruldaki arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Kamil Köten; “Sivil Toplum Örgütleri olarak ulusal bazda Akhisar’ı iyi temsil ediyorsunuz. Yeni yönetim kurulu başkanı ve arkadaşlarına görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.