Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası 2. Geleneksel iftar yemeği ile pazarcı esnafını buluşturdu.

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası Yönetim kurulu başkanı Mustafa Güral ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Kırıkkale Pazarcılar Odası Başkanı Orhan İba, Salihli Pazarcılar Odası Başkanı Rıfat Yavaş,siyasi parti temsilcileri,ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası üyeleri katıldı.

İftarın ardından semazen gösterisi ve protokol konuşmaları gerçekleşen gecede,Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güral; ‘2. Sini düzenlediğimiz Geleneksel İftar yemeğinde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım’diyerek programa katılan protokol üyelerini tanıttı.

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca yaptığı konuşmada; ‘Hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz. Gerçekten bizde pazarcı esnafı olarak her gittiğimiz yerde birlikteliğimizi dayanışmamızı ne kadar büyük bir camia olduğumuzu bugün de burada iftar yemeğinde Akhisar pazarcı esnafı bir araya gelerek Akhisar’ın ne kadar büyük bir aile olduğunu göstermesi bizi mutlu etti ve sevindirdi.İnşallah bu iftar yemeklerinin devamı olur.Ankara’da pazarcılar odasının bir konağı var ve hepinizi Ankara’da da bir eviniz olduğunu belirtir beklerim’dedi.