Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hafta sonu, Soma –Büyükışıklar ‘da ki Bölgesel Oryantiring Etkinliğine 20 öğrencisiyle katıldı.

Etkinlik hakkında Bilgi veren okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Oryantiring Fed.Manisa İl Temsilcisi Özgür Morbel ; Her hafta sonu Sporcularımızı bir etkinliğe taşıyoruz.Oryantiring’te bir çok başarılar elde eden Akhisar’lı sporcularımıza yenilerini eklemek istiyoruz.

Eğitim-Öğretim yılı başından bu yana çalışmalar yapıyoruz.Okulumuzdaki öğrencilerimiz Oryantiriği çok sevdiler.Onlarla hem doğayı doyasıya yaşıyoruz,hem Oryantiring yapıyoruz.Burada elde ettiğimiz kazanımlarımızı eğitime aktarıyoruz..Etkinliğe Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra Zeynep Gülin Öngör Mes.ve Tek.Anad.Lisesi,Bekir Pehlivanoğlu O.O , Şehit Hasan Acar O.O,T.B.6 Eylül O.O sporcu ve Oryantiring Antrenörleri İştirak ettiler.

İzmir’den Ekinoks ve Yakomoz Ekipleri,Maltepe Askeri Lisesi ,Balıkesir Astsubay yetiştirme Okulu,Soma Oryantiring Kulübü,Balıkesir Ory.Ekiplerinin katılımıyla 260 kişiyle güzel bir organizasyon ve kamp gerçekleştirdi.