Haber Merkezi

 

1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeni ile Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve AkhisarLI minik Zabıtaları başkentte çeşitli faaliyetlerde bulundu.


Anıtkabirde yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü de ziyaret ederek çelenk koyan Zabıtalarımız bir ilki de gerçekleştirmiş oldu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi, Eski Meclis, Atatürk evi, Hacı Bayramı veli ve Tacettin Dergahı, M. Akif Ersoy’un evini ziyaretlerden sonra Ankara sokaklarında sembolik işgal uygulaması yapan minik zabıtalar, işgalin insan haklarına aykırı olduğu vurgusunu yapan afiş ve ilanlar dağıttı.


Aynı zamanda Akhisar’ı tanıyor musunuz anketlerini de yaparak, Akhisar’ın tanıtımına da katkıda bulundu. Geziyi Harikalar diyarında gönlünce eğlenerek bitiren minik zabıtalar kente geri döndü. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak; “özellikle turistlerin minik zabıtalara karşı büyük ilgisi olmuştur. Ülkemizde sadece Akhisar’ımızın Minik Zabıtaları bulunmaktadır. Bu sosyal projemiz tüm ülkeye örnek olacaktır” diyerek tüm zabıtaların 186. Kuruluş yıl dönümlerini de kutladı.