Akhisar TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Akhisarlı basın mensuplarıyla Lezzetli Lokanta’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. 

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Akhisar Temsilcisi Nefise Şükran Füzün’ün önderliğinde Lezzetli Lokanta sahibi Zeynep Abaka’nın ev sahipliğinde Akhisarlı basın mensuplarıyla bir araya gelen kadın girişimciler, gazetecilerin gününü kutlayarak istişarede bulundu. Yenilen yemek sonrası Akhisar’ın sorunları ve yapılması gerekenler hakkında edilen sohbette Akhisar için yapılan ve yapılacak olan tüm işlerde en büyük sorumluluğun basına düştüğünün altını çizen Kurul Başkanı Nefise Şükran Füzün, “ Şehrimiz için hep birlikte hareket etmeliyiz. Yapılan yatırımların yanında alınacak yolumuz da oldukça fazla ve bu anlamda özellikle ülke olarak Akhisar olarak içinde bulunduğumuz zor şartlarda birliktelik çok daha önem kazanıyor. Bizler ne dersek ne yaparsak yapalım siz basın mensupları sesimizi duyurmadıkça birlikteliğimizin gür sesi olmadıkça çabamız anlamsızdır. Bu noktada en büyük sorumluluk sizlere de düşmektedir. Görevinizin öneminin farkındayız. Bu vesile ile gününüzü canı gönülden kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Gazeteciler Günü için Akhisar’daki gazete, haber ajansı, radyo ve dergiler adına Kızılay’a bağışta bulunan Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu bağışlar için Kızılay tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini Kızılay Şube Başkanı Orhan Çeçen ile birlikte basın mensuplarına takdim etti. Bu maddi ve manevi değeri biçilemez hediye için teşekkür eden basın mensupları bu düşünceli davranışın örnek teşkil etmesini umduklarını belirterek Kurul Başkanı Nefise Şükran Füzün başta olmak üzere Akhisar TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’na ve Akhisar Kızılay Şube Başkanı Orhan Çeçen’e teşekkür etti.

Kızılay Şube Başkanı Orhan Çeçen’de yemekte yaptığı konuşmada “Bu anlamlı günün böyle anlamlı bir davranışa vesile olduğu için çok mutluyuz. Türk Kızılay’ı olarak milletimizin bağışlarına ihtiyacımız var. Umarım bu davranış bir örnek teşkil eder ve devamı gelir. Bunun için Kadın Girişimciler Kurulumuza teşekkür ediyorum. Ayrıca malumunuz kış ayları dolayısıyla kan stoklarımızda azalma söz konusu. Buradan duyarlı tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Manisa ilinin bağış şampiyonu olan Akhisar’ın bu konuya duyarsız kalmayacağından emin olarak şimdiden bağışlar için teşekkür ediyorum” dedi.