Akhisar Ticaret Borası’nın Vakıflar Bölge Müdürlüğünden geçtiğimiz yıl Mart ayında kiraladığı Hashoca Mahallesi 127 sokak üzerindeki (eski sinama) alanındaki işyerlerinin tahliye işlemleri başladı.
 
Birçok işyerinin daha önceden taşındığı ancak kendilerine bir süre daha müsaade edilmesini isteyen eczane ve ekmek fırının tahliyesi için vakıflar avukatı polis eşliğinde işyeri sahiplerinin tahliyelerini istedi.
 
İşyeri sahipleri durumu bildirdikleri CHP Genel Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel buraya gelerek Vakıflar Bölge Müdürü ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşme sonucunda işyeri sahiplerinin Kurban Bayramı sonuna kadar müsaade istediklerini ifade eden Özel, 15 Eylül’e kadar müsaade alarak işyeri sahiplerini sevindirdi. İşyeri sahipleri ve vakıflar avukatı aralarında taahhütname imzaladı. Taahhütnamenin altına da Özgür Özel’de kefil olarak imzaladı.
 
ATSO OTEL YAPACAK
 
1650 metrekareden oluşan alanda Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürlüğünden kiralanmış, 2 katlı bodrum katında otopark ve 1 kat orada ki eski dükkanları muhafaza edebilmek için güzel bir dükkan sistemi ve üstteki 2 katıda otel olarak yapılması planlandığını açıklamıştı. (M.Ö)