Muğla - Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava'nın babası Mehmet Ava, geçirdiği trafik kazası sonucu bir süredir tedavi görüyordu. Manisa'nın Akhisar ilçesinde hastanede tedavi gören baba Ava, geçtiğimiz pazar günü doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

Baba Ava için, bugün öğle namazını müteakiben Manisa’da cenaze töreni düzenlendi.

AVA AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Akhisar ilçe protokolü, Akhisar Emniyet Müdürü Engin Pınar ve berberindeki heyet ile çok sayıda Akselendi mahalle sakinin katıldığı cenaze törenine, Milas’tan da yoğun bir katılım yaşandı.  

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcıları Oğuz Kağan Köksal ve Osman Karar, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Nazmi Doğru, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği Başkanı Baki Öner, Milas Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Yüksel Perk, Milas Emniyet Müdürlüğü personeli, Muğla ve Milas esnafı, vatandaşlar da cenaze törenine katılarak Müdür Ava ve ailesini acı günlerinde yalnız bırakmadılar. 

Ava’nın naaşı, cenaze namazının ardından Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesi'nde toprağa verildi.

Akhisarpress.com ailesi olarak; hakkın rahmetine kavuşan Mehmet Ava’ya Allah’tan rahmet, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava başta olmak üzere Ava ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.