1-6 Ağustos tarihleri arasında Finlandiya'nın Tampere şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Şampiyonası’nda Greko-Romen Stil 55 kg’da Dünya Şampiyonu olan Akhisar Belediyespor’un güreşçisi Kerem Kamal, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Akhisar Belediye Başkan Yardımları Ömer İşçi, Latif Çakmak, Ali Velestin, Akhisar Belediyespor Güreş Antrenörlerinden Yücel Ünsal, Ahmet Göze ve Süleyman Güngör ile Akhisar Belediyesi Sportif İşler Müdürü Hasan Karabacak yer aldı.

Başkan Hızlı, Şampiyon Güreşçi Kamal’a üzerinde adının yazılı olduğu bir Akhisar Belediyespor forması ve sandık hediye etti. Tarihi bir başarıya imza atan Kerem Kamal, Başkan Hızlı’ya şampiyonluk kemeri ve madalyasını da götürdü.

Dünya Şampiyonu Kerem Kamal ilk ön eleme turunda Moldova’lı, çeyrek finalde Gürcü ve yarı finalde Kırgız rakibini yenip finale yükselmiş ve finalde Kırgız rakibini 12-3 teknik üstünlükte yenerek dünya şampiyonu olmuştur. Ayrıca Kamal 40 gün önce de Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenen organizasyonda Avrupa Şampiyonu olmuştur.