Sünnetçiler mahalle muhtarı Ceyhun Kılınç’tan depremde zarar gören evler hakkında bilgi alan Kadın Meclisi başkanı Pınar Güney ve üyeleri, evleri tek tek dolaşıp vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Evleri zarar gören vatandaşlar depremden hemen sonra AFAD ekibinin geldiğini ve çadırları kurduğunu ancak evlerinin hasarlarının ne zaman giderileceği hakkında bilgi kendilerine bilgi verilmediğini belirtti. Havaların soğumasından dolayı çadırlarda kalmanın büyük sıkıntı yaratacağını dile getiren vatandaşlar bir an önce yetkililerden evleri hakkında yapılması gerekenin yapılmasını istedi.
 
Kadın Meclis Başkanı Pınar Güney; “Deprem sonrası Sünnetçiler mahallemizde zarar gören vatandaşlarımızın olduğunu duyunca yönetim kurulumuz ile birlikte buraya en kısa sürede gelmek için karar aldık. Geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak her koşulda vatandaşlarımızın yanında olup sıkıntılarına ortak olmak istedik. Buradaki tek tesellimiz deprem sonrası can kaybının yaşanmamasıdır.” Dedi.
 
Ziyaret sonrası Kadın Meclisi Yönetimi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Ali Men ve Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Oda Başkanı Mustafa Güral’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kadın meclisi yanlarında getirdikleri gıda ve eşya yardımlarını Sünnetçiler mahallesi muhtarı Ceyhun Kılınç'a teslim etti.