Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler, Kültür,Sosyal Yardımlaşma Derneği,Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Kardeşlik Buluşması'nı Akhisar ÜTOPİA'da gerçekleştirdi.

Akhisarlı Dadaşlardan kardeşlik örneği gösteren Akhisar Erzurumlular ve Erzurum'u Sevenler Derneği başkanı İrfan Aksoy gerçekleştirilen kahvaltıda sadece Erzurumluların olmadığını vurgulayarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Aksoy;Bu gün burada sadece Erzurumlular yok. İlçemizden, ilimiz, bölgemiz ve Ülkemizin çok değişik yörelerinden Akhisarımıza gelip bizim davetimize icabet eden herkese bu birlik ve beraberliği ilçemizde ve ülkemizde sağlamak için gösterdiğiniz gayretlerinizden ötürü hepinize sonsuz teşekkür ederim. Bu toplantı benim için sanki bir jübile gibi oldu. Bu ay sonu itibariyle Akhisar’daki bu dernek başkanlığı görevim sonlanmış olacak. Dolayısıyla bu gün çok sevdiğim dostlarımla birlikte olmak beni ziyadesi ile mutlu etti. Aramızda çok değerli söz üstatları var kendileri benim de taşıdığım duyguları içeren güzel konuşmaları biraz sonra yapacaklar. Ben sözü onlara bırakmak istiyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'dedi.

Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Sındırgı Kaymakamı Erkan Ateş, Ege Bölge Dernekleri Birliği Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İzmir 9 Eylül İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Dumlu, Olur Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Oktay, Balıkesir Tarım Kredi İl Müdürü İsak Gündüz, İzmir Tarım Kredi Bölge Müdürü Halil İbrahim Güleç, İzmir Karabağlar İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Sağır, Manisa Kent Konseyi Başkanı İsmail Önal, Manisa Trabzonlular Dernek Başkanı Mustafa Kazaz, Ahlatlılar Dernek Başkanı Çelebi Aslan, Ardahanlılar Dernek Başkanı Şerafettin Özdemir, Bitlisliler Dernek Başkanı Necip Bayram, Çerkez Dernek Başkanı Rafet Tunçkılıç, Kağızmanlılar Dernek Başkanı Reyiz Öncü, Makedonyalılar Dernek Başkanı Birol Vardar, Yuntdağlılar ve Manisa Hemşeri Dernekleri Dönem başkanı Mustafa Uymaz, Manisa Basın İlan Kurumu Başkanı Kenan Tokgöz, Menemen Dernek Başkanı Cavat Maral, Gaziemir Dernek Başkanı Salim Eser, Palandöken Dernek Başkanı Medeni Erdem, Narmanlılar Dernek başkanı Mithat Düz, İzmir Erzurum'u Sevenler Derneği Başkanı Zinnur Akdağ, Hasankalalılar Dernek Başkanı Hulusi Başaran, Aliağa Erzurumlular Dernek Başkanı Mücahit Yaver, Soma Erzurum Dernek Başkanı Ömer Tarhan, Aşkale Topal Çavuş Köyü Dernek Başkanı Mustafa Demir, İzmir Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfü Aksakal, Erzurum Şenkaya Yeşil Kaya Köyü Dernek Başkanı Bindal Aydın, Erzurum Şenkaya Susuz Köyü Gençlik Derneği Başkanı Alkan Türkan, Buca Erzurum  Dernek Başkanı Ömer gündüz, Olurlular Dernek Başkanı Orhanettin Kocaoğlu, Erzurum Pazaryolu Gülçimen Köyü Dernek Başkanı Sabri Çoruh, Akhisar Karadenizliler Dernek Başkanı Nurettin Koçoğlu, Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar, Balkan Göçmenleri Derneği  Başkanı Tunay Gül, Bayburtlular Dernek Başkanı Aydan Akkuş, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli, DSP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Nusret Subaşı katılım gösterdi.

Program Erzurum yöresine ait türküler ile devam etti.