27 Mayıs 1960 ihtilalinin  Milli Birlik Komitesi Üyesi 90 yaşındaki dün  vefat eden Ahmet Er, Ülkücü Camiayı bir araya getirdi. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP’nin muhaliflerinden  Milletvekili Ümit Özdağ, eski ülkücülerden AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, çevre ilçelerin BBP il ve ilçe yöneticileri, Alperen Ocakları yönetici ve üyeleri  doğduğu ve son yıllarını geçirdiği Akhisar’ın Sünnetçiler Mahallesindeki cenaze töreninde bir araya geldiler. Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, il  ve ilçe daire amirlerinin,  Sünnetçiler halkı ve ile çevre köylerden gelenlerinde katıldığı cenaze töreni öncesi, BBP genel başkanı Mustafa Destici, Milletvekilleri  Selçuk Özdağ ve Ümit Özdağ birer açıklama yaptılar.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım eşini ve çocuklarını arayarak başsağlığı dilediler.

Ahmet Er siyasetçi, yazar, ülkücü olarak hizmet verdikten sonra, doğduğu köyde çiftçilik yapıyordu. Ahmet Er Melahat Er ile evli ve 3 erkek çocuğu  vardı. Bahadır (64), Baybaras (56) ve anneleri Melahat Er  taziyeleri kabul ederken, ortanca oğlu Küşat Er (63) cenaze törenine katılmadı. 

Ahmet Er’in cenazesi binlerce kişinin katılımı ile  Sünnetçiler Camiinde  öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Sünnetçiler mezarlığında toprağa verildi.