Akhisarpress.com - Akhisar’da Ragıpbey Mahallesi 18 Sokak Numara 1/B’de (Ganyan Bayi Yanı) hizmete açılan Akhisar INK Tattoo hizmete açıldı.

Aynı zamanda Akhisarlı olan Akhisar INK Tattoo işletmecisi Serhat Baş, bu iş üzerine uzun bir süre profesyonel olarak hem turistlerle hem de yurttaşlarımızla çalıştığını ifade etti. Kalıcı dövmede ilk önce kullanılan malzemenin çok önemli olduğunu söyleyen Baş; “Kalıcı dövme yaptırmak isteyenlerin, bu işlemin steril ve sağlıklı bir ortamda yapılması gereklidir. Aynı zamanda kullanılan malzemelerin sağlık testlerinden geçmiş olup, ve tüm malzemelerin Sağlık Bakanlığı onaylı olması gerekiyor. Çünkü bu işlemde insan sağlığı ön plandadır. Ayrıca dövme modeli hakkında işlem yapılmadan önce müşteriye ön bilgi kesinlikle verilmelidir. Sonuçta bu dövme modelini ömür boyu üzerinde taşıyacak. Seçtiği model ömür boyu sıkılmadan taşıyabileceği kapasitede olması gerekiyor.” dedi.

Akhisar’da ilk belgeli olarak bu işi yapan Akhisar INK Tattoo işletmecisi Serhat Baş, fiyatlandırmanın da müşterinin bütçesine göre uyguladıklarını belirtti.