Düzenlenen  iftar yemeğine Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve eşleri ile Akhisar Gücü Futbol takım oyuncuları ve eşleri katıldı.

İftar yemeğinde Akhisarspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu adına Akhisar Gücü yaz okulu futbol antrenörü Serdar Çengel basın açıklaması yaptı.

Ramazan Ayının manevi duyguları öne çıkardığını belirten Çengel; “Saygıdeğer Basın Mensupları; Şehirde ve şehir dışında yaşayan Akhisarlının gören gözü, işiten kulağı olan sizler davetimizi kırmayıp geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz.

Saygıdeğer Misafirler ve değerli üyelerimiz; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının son günlerini idrak ediyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan ayı; birlik e beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Fakirin, fukaranın, yetimlerin, öksüzlerin, yaşlıların, kimsesizlerin elinden tutulacağı bir aydır. Baştan başa manevi duygularımızı öne çıkaran bir aydır. Akhisarspor taraftarları ve Akhisargücü Masterler Futbol Takımı üyeleri ve ailesi olarak bi araya geldiğimiz bu iftar yemeğinde Akhisarlıların, Türk ve İslam aleminin ramazan’ı Şerifi mübarek olsun diyoruz. Cenabı Allah tuttuğumuz oruçları kıldığımız namazları, okuduğumuz Kur’an-ı, yapacağımız hayır ve hasenatı kabul eylesin inşallah. Cenabı Allah milletimizi ve memleketimizi muhafaza etsin.

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala 21 Haziran Çarşamba gecesi İslam dünyası için Yüce kitabımızda “bin Aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız. Dini Hayatımızda önemli bir yere sahip olan Kadir gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedi mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim’in o gecede yeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesinin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını, bütün müminlerin affına vesile olmasını diliyor, Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Çengel’in açıklamasının ardından Akhisarspor Taraftarları Derneği yönetim kurulu üyesi ve Bayburtlular Dernek başkanı Aydan Akkuş'un minik kızı Şahinur Esma Akkuş'un yemek duası ile iftar programı son buldu.