Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde meydana gelen ve 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği elim trafik kazası nedeniyle, bu akşam Akhisar ilçesinde gerçekleştirilecek olan ‘İftarda Şenlik Var’ adlı tiyatro etkinliğini iptal ettiğini duyurdu.

Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilendi.

Gölmarmara ilçesinde meydana gelen ve 15 işçinin hayatını kaybetmesine yol açan elim trafik kazası, Manisa’yı yasa boğdu. Elim kaza nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi de, bu akşam Akhisar ilçesinde gerçekleştirilecek olan ‘İftarda Şenlik Var’ adlı tiyatro etkinliğini iptal ettiğini duyurdu. Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gölmarmara ilçemizde meydana gelen ve 15 emekçimizin hayatını kaybettiği elim trafik kazasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Manisa’mız hayatını kaybeden işçilerine ağlıyor. Bu nedenle bu akşam Akhisar ilçemizde gerçekleştireceğimiz ‘İftarda Şenlik Var’ adlı tiyatro etkinliğimiz iptal edilmiştir. Bu vesileyle elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz” denildi.