Akhisarpress.com - Akhisar’da geçtiğimiz ay kurulan ve yönetimi oluşturulan Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği, ziyaretlerine Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) ile devam etti.

Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği başkanı Sabahat Uzun ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, kendilerini AKGİAD başkanı Yılmaz Çatalcalı ve yönetim kurulu karşıladı.

AKGİAD başkanı Yılmaz Çatalcalı; “Akhisar’da hayvanları koruma ve yaşatma derneğinin kurulması isabetli bir karar olmuş. Çalışmalarınızı ve projelerinizi basından takip ediyoruz. Bu konuda sizlere başarılar diliyoruz.” Dedi.

Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği başkanı Sabahat Uzun; “Hayvanlara yapılacak olumsuz en küçük hareketin bile takipçisiyiz. Akhisar’da Akhisar’ımızın aktif, başarılı ve çalışkan iş adamlarından oluşan AKGİAD’ı bizlere çalışmalarımızda destek verdikleri için teşekkür ediyoruz.

Köpek Katliamına Vurgu Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Akhisar’da 16 tane sokak köpeğinin öldürülüp, köprü altına atılması ile ilgili gerekli yasal işlemleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Uzun; “bundan böyle hayvanlara yapılacak en küçük hareketin bile takipçisiyiz” dedi.