Akhisarpress.com - 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeni ile Esnaf Oda Başkanları Akhisar Sosyal Güvenlik Müdürünü ziyaret etti.

Esnaf Odaları Başkanı Adem Duman, Bakalar Odası Başkanı Zafer Kara, Marangozlar Odası Başkanı Recep Akkaya, Elektrik ve Eloktronikçiler Odası Başkanı Ali Vatansever, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar ve Demirciler Odası Başkanı Ersen Tepeci’nin katıldığı ziyarette Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ayfer Öztürk ziyarete edildi.

Ziyarette tüm Sosyal Güvenlik Çalışanlarının haftasını kutladıklarını belirten Lokantacılar Odası ve Esnaf Odaları Başkanı Adem Duman, “Sosyal güvenlik haftası nedeni ile Akhisar’da görev yapan Sosyal Güvenlik Müdürümüz ve çalışanları ziyarete geldik. Kendilerinin Sosyal Güvenlik Haftalarını ve Regaip Kandilerini kutluyor, başarılar diliyoruz,” dedi..

Ziyaretlerinden ötürü esnaf oda başkanlarına teşekkür ederen Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ayfer Öztürk’te , “10 19 Mayıs tarihleri haftasında sosyal güvenlik haftamızı kutluyoruz. Protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Sağ olsun Oda başkanlarımızda bizleri unutmayıp ziyaretlerimize geldiler.. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.