Akhisar’da protokol üyeleri Ramazan Bayramı nedeni ile Bayramın ilk günü Belediye Fuaye salonunda vatandaşları kabul ederek bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Törene Akhisar Kaymakam vekili Gölmarmara Kaymakamı Zeyit Şener, Ak Parti  Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Hava Meydan Garnizon Komutan Vekili  Hava İkmal Albay Ercüment Erincik, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir, Akhisar Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatma Yıldırım Belediye Başkan yardımcısı Ali Velestin, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit ve parti yöneticileri, Akhisar CHP İlçe Başkan İsmail Şahin ve parti yönetimi, Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve parti yönetimi’nin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Bayramlaşma törenine Akhisar Halkının ve bütün İslam Aleminin bayramını kutlayan Akhisar Kaymakam Vekili  Gölmarmara Kaymakamı Zahit Şentürk, “Bayram demek kardeşlik ve paylaşmak demektir. Ben başta hemşehrilerimin olmak üzere bütün İslam aleminin bayramını kutluyor esenlikler diliyorum.” Mesajını verdi.

Belediye’de gerçekleştirilen Bayramlaşma törenin ardından Protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileri sırası ile Huzurevi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Polis Merkezini ziyaret ederek bayramlaşma törenini sonlandırdı.