Akhisar İlçe Emniyet müdürlüğü Çalıntı eletirlikli bisiklet hırsızlığı yapan şahısların yakalandığını ve çaldıkları araçların sahiplerini teslim edildiklerini duyurdu.

Akhisar Emniyet Müdürlüğünün Resmi internet sitesinde yer alan basın bildirisinde şu açıklamalara yer verildi.   “Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ve diğer görevlilerimizin ilçe merkezinde meydana gelen Motosiklet ve Şarjlı (Elektrikli) bisiklet hırsızlıkları ile ilgili olarak son 2 ay içerisinde yaptıkları kapsamlı çalışma ve uygulamalar sonucunda;   25/06/2015 tarihinde ilçemiz genelinde yapılan çalışmalar esnasında kontrol noktasından kaçan iki adet şarjlı bisiklet üzerlerinde A.Y. ve Ü.Ç. isimli şahıslarla kovalamaca sonucu yakalanmış, şahısların verdikleri ifadeler ve göstermiş oldukları yerlerden daha önceki tarihlerde ilçemizde değişik adreslerden çalındıkları tespit edilen 2 adet motosiklet ile 2 adet daha şarjlı bisiklet daha temin edilmiş;  

Yine yapılan çalışmalar ile motosiklet ve şarjlı bisiklet hırsızlıklarına karıştıkları tespitle takip edilerek yakalanan C.Y., A.A., H.Y. ve F.Ö. isimli şahısların verdikleri ifadeler ve gösterdikleri yerlerde ilçemiz dahilinde olmak üzere değişik tarih ve adreslerde çalındıkları tespit edilen 4 adet motosiklet temin edilmiştir. Yakalanan şahıslar işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk ediliş, temin edilen 6 adet motosiklet ve 4 adet şarjlı bisikletler mağdur edilen vatandaşlarımıza teslim edilmişlerdir.

Hırsızlık olayları ile ilgili olarak sağduyulu vatandaşlarımızın da verecekleri bilgiler ile daha da etkili olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”