AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar da yapımı devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Akhisar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Atatürk Mahallesindeki Gölet alanında yapımı devam eden fakat, bir önceki taşeron firmanın projeyi geciktirdiği Gençlik Merkezinde incelemeler de bulunan Milletvekili Uğur Aydemir, “Gerçekti hayal oldu diye yazılan gençlik merkezimiz, hayal olmadı. Hayaldi gerçek olacak.” Dedi.

Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Akhisar Gençlik Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay’ın da katıldığı incelemeler de bilgi alan Uğur Aydemir Gençlik Merkezinin inşaatı hakkında bilgi verdi.

AKHİSAR DA HAYAL DAHİ EDİLEMEYENLERİ YAPIYORUZ

Hayaldi gerçek oldu. Taşerondan kaynaklanan bir gecikme olduğundan dolayı iş teslimi de gecikti. İş teslimi uzatma alındı. Ekim başı itibariyle bitişini sağlamaya çalışıyor arkadaşlar. Akhisar’ın ihtiyacını rahatlıkla görebilecek gençlik merkezi, basket sahasıyla, tenis kortuyla, içeri de kapalı basket sahasıyla, kütüphanesiyle, doktor odasıyla, hemşire odasıyla, gençlerimizin kışın bile gelip faaliyette bulanacakları bir alan oluşturduk. Yaz ve kış aylarında da gençlerimiz en güzel şekilde kendilerini daha donanımlı bir hale getirecekler. Bunun uğraşı, çabası halindeyiz. Belki geç kaldık, temeli atılırken birlikte gelip çalışmamız gerekiyordu. Nasıl bir inşaat olduğu anlatmamız gerekirdi. 1600 metre kare alanı size daha temelinde anlatmamız gerekirdi. Ama işlerimiz yoğunluğundan buralara gelemedik. En son Akhisar’ın basının da çıkan; “Gerçekti hayal oldu” haberi, gerçek olan şey hayal olmaz zaten biz bunları başardık. İnşaatın bu gün bu hale gelmesi eylül ayında bitmesini konuşmamız AK Parti hükümetimizin Akhisar’a vermiş olduğu, Başbakanımızın gençliğe vermiş olduğu önemin bir göstergesidir. Akhisar da yapılan yatırımların hiçbir tanesi hayalimizde bile yoktu, biz Akhisar da hayal dahi edilemeyenleri bu gün gerçekleştirmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan kim faydalanacak Akhisar faydalanacak. Gençlerimiz faydalanacak. Bu gün itibariyle baktığımızda eylül ayında gençlik merkezimiz bittiğinde bu gölet alanına değer katmış olacağız. İnşallah hep birlikte yapılanları ön plana çıkaralım. Eksiğimizi tabi ki de ortaya koyacağız. Eleştiriye açık bir partiyiz. Eleştiriye açık bir milletvekiliyiz. Sizler eleştireceksiniz, eksiğimizi söyleyeceksiniz. Bizlerde eksiğimizi tamamlayacağız. Çünkü Akhisar bizim Akhisar’ımız. Biz birlikte Akhisar’ı büyütmenin gayreti içerisindeyiz arkadaşlar.” Dedi.

Gençlik Merkezi’nin inşaatını gezen ve bilgiler alan Milletvekili Uğur Aydemir, yetkililer ile sohbet etti.