Akhisarpress.com - 4 gün sürecek olan 3. Akhisar Alışveriş Festival açılış töreni yapıldı. Açılış töreninde CHP’liler turkuaz atkıları ile Milletvekili ve Büyük şehir Belediye başkan adayı Özgür Özel, Akhisar adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve 100 yakın partili gövde gösterisi yaptılar.

Trafiğe kapatılan Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesin de Misak-ı Milli-Ali Şefi İlköğretim Okulu önünde kurulan platformun önünde yapılan açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgün Özel ve kaymakam Kaan Peker’in konuşmalarından sonra, Belediye bandosu eşliğinde festival kortej yürüyüşü yapıldı. Caddenin sonunda bulunan Şükran Ayaz Parkın da ki eski esnafların işyerlerinde çektirilen fotoğrafların bulunduğu serginin açılışı yapıldı. Törene katılanlar özel olarak ışıklandırılan Merkez Çarşı’daki Başçarşı sokağındaki açılış kokteyline katıldılar. Burada, kortej yürüyüşüne özel turkuaz atkıları ile katılanCHP’liler halay çektiler. Açılış törenin yapıldığı günün akşamı Ziraat Türkiye Kupası gurup maçını Akhisar Belediyespor-Sivasspor maçı özel olarak dev ekranlarda Akhisarlılar izledi.

2 Şubat Pazar günü sona erecek olan 3. Akhisar Alışveriş Festivalinde, işyerleri geç saatlere kadar açık kalırken, 4 gün boyunca çeşitli müzik gösterileri, özel olarak hazırlanan stantlarda el emeği göz nuru el sanatları sergileri ve satışları da yapılacak. Özellikle çocuklar için panda mim gösterileri, özel tiyatrolar, Sevgi yolunda ve Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Hükümet Konağı ve Şükran Ayaz parkında sunumlarını yapacaklar.