Bark Yapım tarafından büyük bölümü Akhisar'da çekilecek olan "BİZİM DENİZ" adlı sinema filminin yapımcıları ve ünlü sinema & dizi oyuncusu Barış KOÇAK'ın da yer aldığı kadro, proje ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Akhisar Belediye Başkanı Salih HIZLI'yı ziyaret ettiler.

Akhisar Belediye Başkanı Sayın Salih HIZLI ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ömer İŞÇİ,bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetler ile Akhisar’ın yeni bir kültürel kimlik kazanacağını ve Akhisar’ın daha yakından tanınması için büyük bir olanak olduğunu dile getirdiler. Ayrıca böyle büyük bir proje ve kadronun Akhisar da olmasından dolayı memnuniyetini bildiren Sayın Salih Hızlı ve Ömer İşçi bu projede katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini bildirdiler.

Karşılıklı diyaloglar halinde geçen ziyarette yapımcılarımız, birçok dev ismin buluşacağı bu projede yardımcı oyuncu ve figüranlarında Akhisar ve çevresinden seçileceği müjdesini verdiler. İlgilenenlerin başvuruları www.barkyapim.com adresinden ve Bark Yapım’a ait facebook adresinden yapabileceklerini söylediler. Ayrıca Belediye Başkanımız SayınSalih Hızlı’ya ve Başkan Yardımcımız Ömer İşçi’ye misafirperverliklerinden dolayı ve projenin başından bu yana yapımcılarımızı misafir eden Akhisar Belediyesi Kültür Müdürü Sayın Nadir GÜVEN'e bize eşlik eden Sayın Halil HATİP'e ve Ulaşım Sponsorumuz ÖZYAZICI Petrolden Sayın Ümit YAZICI'ya teşekkürlerini sundular.