Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Özel İdare’den Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu. Şu anda bir geçiş süreci yaşadıklarını ifade eden Gençoğlu, “Ancak hizmetin mazereti olmaz. Burayı en kısa zamanda çalışır hale getirip Akhisar’da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Özel İdare’den devredilen taşınır taşınmaz malların teslimi yapılırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Akhisar’da Büyükşehir Belediyesi’ne geçen şantiyede incelemelerde bulundu. Gençoğlu’na incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Doğan Ensivri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Feza Yavuzkasap’ta eşlik etti. İl Özel İdaresinden devredilen taşınır ve taşınmaz mallar nedeniyle sancılı bir geçiş süreci yaşadıklarını dile getiren Fen İşleri Daire Başkanı Gençoğlu, “Bunu mazeret olarak söylemiyoruz. Hizmetin mazereti olmaz. En kısa zamanda hizmet açığını kapatıp, eksiklikleri tamamlayacağız” diye konuştu. 

Öncelik Kırsal Alanlarda Olacak

Akhisar’da Özel İdare’den Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan şantiyenin kapasitesini arttırarak çalışır hale getireceklerinin altını çizen Gençoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda bütün ilçelerimize aynı anda hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Öncelikle kırsal alanlarda asfaltlama çalışmalarına hemen başlayacağız. Akhisar Koordinatörümüz Doğan Ensivri ve Ulaşım Komisyon Üyesi Feza Yavuzkasap’ın da gözetiminde Akhisar şantiyesinin daha verimli hale gelmesini sağlayacağız” dedi.