Akhisarspor  eski başkanlarından  Halil İbrahim Doğan, TÜRFAD Akhisar Şubesinin ilk kuruluşu başkanı   Yılmaz Hızal, eski futbolculardan Nurullah Zağlı, eski yöneticilerden  İbrahim Aslan ve Ali Bulanık’tan oluşan yeni yönetim kurulu  yaptığı ilk toplantıda başkanlığa Akhisarspor eski futbolcularından Nurullah Zağlı’yı  seçti.İkinci başkanlığa Halil İbrahim Doğan,  saymanlığa İbrahim Aslan üstlendi. Yılmaz Hızal ve Ali Bulanık  üye olarak görev  yapacaklar.

Akhisarspor’un eski futbolcularından, son olarak, Akhisar’ın  koleji olarak adlandırılan Misak-ı Milli İlk Okulu müdürlüğünden emekli Yılmaz Hızal’ın kişisel başarısı ile  TÜRFAD Akhisar şubesi kuruluşu gerçekleştikten sonra yapılan genel kurulda  Akhisarspor’un  1’nolu üyesi ve ilk başkanı Yılmaz Atabarut  başkan oldu. Devamında eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman’dan  sonra yapılan  son genel kurulda Nurullah Zağlı ve ekibi göreve geldi.  

Yeni yönetim görev bölümü yaptıktan sonra  bazı yedek yönetim kurulu üyelerinde katıldığı toplantıda, yeni projeler geliştirmek için görüş alışverişinde bulundular. (Haldun Akyüz)