Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği’ne akülü ve aküsüz tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Umut Parkı’nda bulunan Cafe Biz önünde yapılan yardımlarla ilgili dernek binası önünde açıklama yapan Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği başkanı Cem Bayrak; “Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının sadece seçim yatırımı yapmadığının en iyi bilenlerinden birisi de benim. Yaklaşık 4 yıldan beri bize birçok yardımlar yapıldı. 42 ailemize çok güzel bir tatil projesine imza attılar. Bugün ise 5 tane manuel araba, 3 tane akülü araba ve 15 tane de akü yardımı gerçekleştirdiler. Kendilerine engellilerim ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. 

Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek diyen Cem Bayrak; “Biz bir elin verdiğini diğer elin görmeyeceği düsturu ile yola çıktık. Buraya engellilerimizi getirip de basının karşısında onlara teslim etmeyi asla düşünmedik ve düşünmüyoruz.” Dedi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkan yardımcısı Harun Eryüksel; “Cem abiye bizi bu türlü hayırlı işlere vesile ettiği için teşekkür ediyorum. İhtiyacı olan kardeşlerimize de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yardımların teslim edilmesi sırasında ATSO Başkan yardımcıları Harun Eryüksel ve Ufuk Merde, yönetim kurulu üyesi Levent Eren ve ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı hazır bulundu. (MÖ-ED-HŞ)