Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret Borsası tarafından Gülbez-ı Ziyafet Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, Siyasi Partilerin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, öncelikle iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Akhisar Ticaret Borsası olarak seçim öncesinde başladığımız dinamik borsa sloganı ile verdiğimiz sözleri bir kez daha tekrarlıyorum. Amacımız Türkiye’de ve yurtdışında görevlerimizi bir adım daha başarıya ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ramazanınız mübarek olsun.” Diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında Ticaret Borsası tarafından şirketlere başarı plaketleri Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından verildi.