Emekli  Astsubaylar Derneği (TEMAD) Akhisar  Şubesi, 17 Ekim Dünya  Astsubaylar Gününün Ankara’ da  yapılan kutlama törenlerine ve 18 Ekimde yapılan 14.’cü Olağan Genel Kuruluna katıldı. 

Dünya  Astsubaylar Günü her yıl  17 Ekimde kutlanıyor. Bu yıl üçüncüsü kutlanan Dünya Astsubaylar günü Kutlamaları Anıtkabirde  Atatürk Mozolesine   çelenk koyularak başladı ve gün boyunca Ankara’ da devam etti. 

TEMAD Akhisar Şube Başkanı Cemil GÜNDÜZ 17 Ekim Dünya Astsubaylar Gününün kutlanmasını bize kazandıran Genel Başkanı Ahmet KESER ve Genel Başkan yardımcısı Yüksel BİNİCİ’ye teşekkür etti. Genel Ahmet Keser’in Teklifi ile 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlanmaya başlandı.

TEMAD Akhisar Şube Başkanı Cemil GÜNDÜZ Birlikte Türkiye'yiz" sloganıyla kurulan TEMAD 'ın 95 şubesi bulunduğunu belirterek, "Bizler, Türkiye'de 97 bin çalışan, 127 bin civarında emeklisi ve 65 bin aktif üyesi ile büyük bir kitle oluşturmaktayız. Ailelerimiz ile birlikte yaklaşık bir milyon kişiyi bulan bu büyük kitleyi ülkemizde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) temsil etmektedir" dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği 14. Olağan Genel Kurulu, 18 Ekim 2014 günü saat 10.00 - 19.00 saatleri arasında Ankara- Büyük Anadolu otelinde yapıldı. Genel kurula, Kurucular, eski genel başkanlar, adaylar, şube başkanları, genel kurul delegeleri ve üyeleri katıldı. 

Sayın Genel  Başkan Ahmet KESER Genel Kurul Seçimi  tekrar kazandı. Keser; “Yapılan genel kurul seçiminin Camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Akhisar Haber, Press Haber