Akhisar ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren Otobüs firması Akhisar Seyahat Otobüsleri Tic. Ltd. Şirketi, Başkanı Lütfü Güvenir ve Yönetim kurulu Üyeleri Fikret Ata, Zafer Uluer, Özkan Temiz, Özcan Koca, Şahin Sevinç, ile birlikte Ahrete göçmüş üyeleri ve şehitler için, İlçe Terminal binasında bin kişilik Tavuklu, Nohutlu Pilav ve ayran hayrı yaptı.  

İlçe Terminal binasında yapılan Pilav hayrına Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, Ali Velestin, Ziraat Oda Başkanı Ahmet Akbuğa, Şoförler Odası başkanı H. İbrahim Doğan, Bakkallar Odası başkanı Zafer Kara, Akhisar Terziler Odası Başkanı Sami Ekerbeçer, Yapı Sanatları Odası Başkanı Tahir Memişler, Ata Tur şirketi Yönetim kurulu Başkanı Ayhan Ata, Akhisar Seyahat Otobüsleri eski başkanı İrfan Korkmaz, Şekerbank Personeli ve vatandaş ve şoför esnafı katıldı.

İlk kepçeyi alarak pilavı dağıtımına  başlayan Akhisar Seyahat Otobüsleri Başkanı Lütfü Güvenir yönetim kurulunun ilçe garajımızda düzenlediği Tavuklu Nohutlu pilav ve ayran hayrına katılan misafir, davetli ve sanayi esnafına teşekkür etti.