Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatı son günlerde Türkiye’de yaşanan terör saldırılarında şehit olan Asker ve Polislerimiz için Parti binası önünde gün boyu lokma döktürdü.

MHP Akhisar İlçe teşkilatının Polis ve Askerlerimiz için parti lokali önünde gün boyu lokma döktürdü. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği lokma hayrına MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çabuk, Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Oda ve dernek başkanları çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. 

Lokma hayrında başta Cumhuriyet’in kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerin ruhu için Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş tarafından dualar okundu. 

Yapılan lokma hayrını vatan için canını veren Polis ve askerlerimiz için Lokma hayrı düzenlediklerini söyleyen  MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu;” Türk Milletinin ve Devletinin hürriyet ve bağımsızlığı uğrunda canlarını vererek, bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum. Şehitlerimiz; vatan, vazife ve bayrak uğruna en değerli varlıkları olan canlarını feda ederek şahadet mertebesine ulaştılar.
Bağımsızlığa olan aşılmaz tutkumuzun, canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, gönüllerimizde sürekli yaşayacaklardır. Onların kahramanlığı, mücadele azmi ve cesareti, bizlere emin adımlarla geleceğe yürüme gücü verecektir. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şanlı bayrağımız, her karışında hatıraları bulunan vatan toprakları ve en büyük mirasımız olan Türkiye Cumhuriyetini yine onlardan aldığımız inanç ve kararlılıkla sonsuza kadar yaşatacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Adımız bir, andımız bir, acımız bir.
Biz büyük bir aileyiz. Biz Türkiye’yiz. Ne mutlu Türk’üm diyene. diyerek sözlerine son verdi.