Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve Başkan Yardımcıları Osman Çelik, Halil Öksüz, sekreter İbrahim Sarısakal, yöneticiler Tanju Tosun, Alim Mestanoğlu, Mustafa Kındıroğlu, Engelliler Haftası nedeniyle Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi yöneticileri ve Akhisar’da bulunan engellileri Park kulüp’te ziyaret ettiler.

Ziyarette İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve parti yöneticileri Engelli vatandaşların “Engelliler Haftasını” kutlayarak çiçek takdim ettiler. Daha sonra çay ikramında bulunarak sohbet edildi.   Engellilerin sorunları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretler sonunda değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Uğurlu, engellilerin sosyal yaşama katkısı oranında ülkelerin gelişmişliğinin ifade edildiğini söyledi. Engellilerin sorunlarının sadece fertlerin ve toplumlara ait bir sorun olmadığını belirten Uğurlu, “Toplumumuzun ayrılmaz üyeleri olan engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek öncelikli görev ve sorumluluklarımızdandır. Engelliler haftası münasebetiyle engellilere duyulan ilgi ve alakanın sadece bir hafta değil bir yıl boyunca sürmesi gerekir. Engelliler haftasını kutluyor tüm engelli vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” dedi.