Akhisar Memur-Sen Şube Başkanı Rıza Bahar; Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve yönetimini ziyaret etti.

Göreve yeni seçilen başkan ve yönetimine başarılar dileyen Rıza Bahar, yeni yönetim kurulunun Akhisar’da şimdiden büyük bir sinerji meydana getirdiğini, Akhisar için atılacak her hayırlı adımın bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yanında olacaklarını söyledi.

İstanbul Taksim Gezi Parkı eylemlerine temas eden Bahar, "Türkiye genelinde birçok ilde Gezi Parkı merkezli eylemler yapılıyor. İnsanlar haklarını aramak ve şehirlerine sahip çıkmak için eylem yapabilirler. Ama eylemler amacını aşar ve kamu ve vatandaş malına zarara yol açarsa burada problem var demektir. Yapılan eylemlerin amacını aştığını ve hedefinden uzaklaştığını görüyoruz. Üzülerek görmekteyiz ki, eylemlerin mali faturası 70 milyon TL'yi geçmiş durumdadır" dedi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek ekip arkadaşlarım ile birlikte Akhisar'ın problemlerini üst noktalara taşımaya gayret edeceğiz. İlçemiz ekonomisine değer katmanın yanı sıra ilçemizin istikrarı ve güvenine de bir şeyler katma çabası içindeyiz. Şehri kucaklayıcı olacağız.

Yılmaz, yönetim olarak komitelerimizi alanında ehil olan insanlardan oluşturarak üyelerimize, şehrimize ve ülkemize daha iyi hizmet etmeye çalışacağız” dedi.Ziyarette, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan, Toç-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Ahmet Kılınç ve Büro Memur-Sen Adliye İşyeri Temsilcisi Mete Ulaş hazır bulundular.