29 Mart'ta olağan genel kurul toplantısı yaparak güven tazeleyen Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı ve yeni yönetimi, Kaymakam Kaan Peker ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Akhisar merkez Paşa Mahallesi Akhisar Belediyesi Sebzeciler İşhanı 2.kat 219 numaradaki Akhisar Muhtarlar Derneği hizmet binasında Başkan İhsan Gümüş, yönetim kurulu üyeleri Şeyh İsa Mahalle Muhtarı Zarif Süzgün, Medar Mahallesi Muhtarı Sırrı Başlamış, Dağdere Mahalle Muhtarı Osman Tunç, Akselendi Mahalle Muhtarı Ömer Akaydın, Zeytinliova Mahalle Muhtarı Ahmet Nalçaoğlu, Zeytinlibağ Muhtarı Ferhat Baycan, Çoruk Mahalle Muhtarı Metin akarsu, Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel hazır bulundu.

Kaymakam Kaan Peker'e, İlçe Milli eğitim Müdürü Süleyman Mermer de eşlik ederken Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Akhisar'da yapılabilecek projelerde muhtarlar olarak her türlü katkıyı sağlamak istediklerini ve yeni projelerde yer almak istediklerini vurguladı. Kaymakam Kaan Peker ise Akhisar'daki sorunlar üzerine muhtarların ne yapabileceği konusunda fikir alışverişi yapılabileceğini belirtti. Öte yandan Peker, 16 Nisan'da yapılan referandumun sorunsuz geride kalmasından dolayı muhtarlara da teşekkür etti.