İYİ PARTİ Akhisar İlçe Başkanı Mustafa KINDIROĞLU, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kongrede seçimi kazanan CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut ÇAVUŞ ve yönetimini tebrik ziyaretinde bulundu. Kındıroğlu şöyle konuştu, Eski yönetim ve Belediye Başkanının İyi Parti ile köprüleri atmasının ardından Millet İttifakı çatırdıyor mu diye sorular akla gelmişti. Ancak yeni yönetimin tavrından ilişkilerin tekrar düzelmesi için olumlu sinyaller aldığını belirten Başkan Kındıroğlu, CHP yönetiminin gençleşmesinin Akhisar siyasetine olumlu etkilerinin olacağını söyledi. 

Akhisar’a hizmet için kavga yerine uzlaşı siyaseti güttüğünü belirten Kındıroğlu, uzlaşma için herkesin fedakarlık yapması gerektiğini ve İYİ PARTİ olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Umut ÇAVUŞ’da ittifak ruhunu korumak 50+1 barajını ulaşabilmenin tek yolunun ittifakı güçlendirmek olduğunu söyledi, onun için elinden geleni yapacağını belirtti. Kındıroğlu, son olarak bu ziyaretin İYİ'liğin başlangıcı olacağını söyledi.