AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay ve kurmayları ile birlikte masaya oturarak değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Akhisar Belediye Başkanlığı Encümen Salonu’nda bir araya gelen Milletvekili Uğur Aydemir önderliğinde heyet ilk olarak Akhisar şehir merkezinden geçen devlet karayolu ile demiryolunun şehir dışına deplase edilmesi konusundaki son durum hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Şehir dışına alınacak olan devlet karayolu çalışmalarında kamulaştırma süreçlerinin devam ettiği ve şantiye çalışmalarının da başladığı bildirildi.
 
Yine aynı şekilde şehir dışına alınacak olan demir yolları çalışmalarında ise çalışma süreçlerinin devam ettiği 1 yıl içerisinde taşınma işleminin bitileceği vurgusu yapıldı.
 
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir sürücülerin büyük şikayette bulunduğu sigara fabrikası kavşağının da en kısa zamanda açılacağını belirterek; “Manisa istikametinde gelip Atatürk, Reşat Bey ile Zeytinliova Mahallesine geçiş yapmak isteyenlerin güzergahı üzerine sigara fabrikası kavşağındaki geçiş en kısa sürede açılacak” ifadelerini kullandı.
 
Yapılan değerlendirmelerin ardından Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi Latif Çakmak, Ali Velestin kavşaklarda incelemelerde bulundu.