Akhisar İlçe Müftülüğü bünyesindeki Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda göreve başlayan Vaiz Fatma Şener, “Aile, toplumun huzurunu ve güvenini tesis eden en değerli kurumdur. Ailenin sağlam temeller üzerine kurulması hem fertlerin hem de neslimizin güvencesidir. 

Buradan hareketle Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak, milli ve manevi değerlerimize bağlı bir aile yapısının kurulması ve korunması, sorunların çözümüne katkı sağlanması ve toplumsal bir duyarlılık geliştirilmesi amacıyla hizmet sunmaktayız. Büromuza dini veya ailevi soru/sorunları için bizzat gelerek görüşen ya da müftülüğümüzü arayarak telefonla ulaşan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için, din görevlilerinden oluşan bir ekiple nöbetteyiz. Kuruluş amaçlarımız doğrultusunda aile, kadın, çocuk, genç ve yaşlı konu başlıkları altında programlar düzenlemeyi, projeler üretmeyi, farkındalık oluşturmayı, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütmeyi planlıyoruz. Gayemiz bölgenin incisi Akhisar’ın güzide insanlarına hizmet etmek. ” şeklinde konuştu.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Fatma Şener, aynı zamanda Sosyoloji Bölümü lisans mezunu olup MEB onaylı Aile Danışmanlığı sertifikasına sahiptir. Şener, evli ve iki çocuk annesidir.