Manisa Valiliği tarafından görevlendirme ile atanan Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli İsmail Dağdelen,  Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne atanarak yeni görevine başladı.
 
 İsmail Dağdelen Kimdir?
 
1973 yılı Kütahya Gediz İlçesi doğumlu olan İsmail Dağdelen, İlkokullu Gediz İlçesi, Atatürk İlkokulu’nda okudu. Orta öğretim ve liseyi öğrenimini de Gediz’de tamamlayıp 1995 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında ilk görev yeri olan Erzincan’da 2001 yılına kadar görev yaptıktan sonra 2001 yılında Sakarya Akyazı’ya tayin oldu. 2001 yılı ile 2003 yılları arasında Sakarya Akyazı’da görev yaptıktan sonra 2003 yılında  Sakarya Geyve’ye atandı.2003 yılından 2012 yılına kadar Sakarya Geyve’de görev yapan Dağdelen  2012 yılında Manisa Gölmarmara’ya tayin oldu. Gölmarmara’da 2014 yılından 2016 yılına kadar eğitim alanında farklı birimlerde idarecik görevi yaptıktan sonra 2016 yılında Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tayin oldu.  Manisa’da 2016 yılında görev devam etti. 12 Temmuz 2016 tarihinde ise son görev yeri olan Akhisar Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezine Manisa Valiliğince görevlendirme ile tayin edildi.
 
Dağdelen, evli ve 2 çocuk babası. Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 90 yaşlıya hizmet veriyor. Burada kalan 90 yaşlının 41 tanesi huzur yaşlısı, 39 tanesi bakım ve rehabilitasyon merkezi ve 10 tanesi ise misafir yaşlı olarak kalıyor. Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 90 kişinin 32’sini kadınlar, 58’ini ise erkekler oluşturuyor.
 
Akhisar’daki görevine yeni başlayan İsmail Dağdelen ,“Bugün itibari ile kurumumuzda 90 yaşlımız kalıyor, burada kalanlar bizlerin annesi, babası, atası.  Bizim de görevimiz bunlara her türlü hizmeti vermek. Burada 12 personel,  5 ek ders karşılığı hemşire ve özel hizmet alınımı ile çalışan 49 arkadaşımız ile canla başla hizmet etmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Amacımız burada kalan yaşlılarımıza sanki kendi evindeymiş gibi her türlü hizmeti vererek yaşlılarımıza her geçen gün daha iyi daha güzel hizmet ederek dualarını almak olacak.  Ben bizzat kendim her sabah burada kalan yaşlılarımızı ziyaret ederek onların dertleri ve sorunlarını dinliyorum. Yaşlılarımıza geçtiğimiz günlerde sağlık ile ilgili seminer verdik kurumumuzun bahçesinde de hem tanışma hem de birlik ve beraberlik içerisinde bir piknik düzenledik. Bunun gibi etkinlik ve hizmetlerimizi de sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.