Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin Oktay “Gençlik Merkezi olarak  ilçemizdeki bütün gençliği kucaklayan anlayışla çalışıyoruz. Bütün gençlik merkezlerimizde sosyal aktivitelerin artması bağlamında bir birinden farklı ve güzel kurslar açıyoruz. Dolayısıyla bu hummalı çalışmalarımızın karşılığını almanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız. 

Yaz ayı boyunca gençlerimizin boş vakitlerini en verimli ve etkin bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacı ile sportif, kültürel ve eğitsel branşlarda ücretsiz açmış olduğumuz 18  kursumuza 800 gencimiz katılım sağlamıştır. Gençlik merkezimiz bundan sonra bu tür etkinlikler ile geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya devam edecektir. 

Her sanat eseri yaşanmış heyecanın duygusal karşılığıdır. ne mutlu ki bizlere ilçemizde böylesine yüksek ruhlu sanatçı adayları yetiştirilmekte. 

Desteklerinden dolayı Akhisar Belediyesine, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve öğretmenlerimiz Gaye Ak, Aysun Candur, Murat Ataş’a gelecek nesillere böyle değerli, bilinçli, sanatı seven bireyler yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca resim sergisi ve müzik dinletisinde emeği geçen tüm gençlerimizi tebrik eder daha nice güzel eserler vermelerini temenni ederim.
böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayarak onurlandırdığınız için siz değerli velilerimize gençlik merkezimiz adına  teşekkür ederim” dedi.