AKGİAD Yönetimi Başkan Özkan KALIN  Başkan Yasrdımcıları Bilal ÖZÜKIRMIZI, Murat ARSLAN, Yönetim kurulu üyeleri,Burçin KARAKUŞ ve Noyan BAYRAKTAR Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER’i makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER, Ülke ekonomisin lokomotifi olan ticari faaliyetlerde gençlere çok iş düştüğünü belirtti. Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER Sivil Toplum kuruluşlarının ekonomi sosyal ve kültürel alanlarda Devletin ve yerel yönetimlerin her zaman destekçisi olduğunu, fikir alışverişlerinde sürekli bulunulmasının kalkınma adına önemine değinerek STK’lara verdiği öneme değindi.

AKGİAD Adına Konuşan Başkan Özkan KALIN; yeni göreviniz hayırlı olsun, Sizler, siyasetçiler, idareciler ve yerel yöneticiler ile birlikte elele vererek daha yaşanılır bir Akhisar için üzerlerine düşeni yapmaya her zaman hazır olduklarını belirtti. Akhisar’ın öncelikli sorunlarının Üniversitenin bir an evvel hayata geçirilmesi, çevre yollarının ivedilikle tamamlanması ve organize sanayi bölgesinin mevcut alanda genişletilmesinin sağlanması olduğunu belirten Kalın, Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER’den bu konularda ivedilikle çözüm beklediklerini belirtti.

Yeni göreve başlamış olmasına rağmen Akhisar’lı idareciler ile yaptığı görüşmeler neticesinde bu konulara vakıf olduğunu belirten Vali GÜVENÇER, en kısa zamanda bu sorunların çözüleceğini, bu konuda çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

AKGİAD Başkanı Özkan KALIN’ın takdim ettiği dergileri inceleyen Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER, yapılan çalışmalar ve faaliyetleri başarılı bulduğunu ve bunları duyurma adına çıkarılan derginin üst düzey bir çalışma olduğu belirtti.

Görüşmenin sonunda Vali Mustafa Hakan GÜVENÇER’i Akhisar’da misafir etmekten onur duyacaklarını belirten Başkan KALIN, Kendilerine düşen her görev ve sorumlukta seve seve yer almaktan onur duyacaklarını belirtti.