Mustafa ÖZDEMİR (akhisarpress.com)

 

Geçtiğimiz haftalarda genel kurulu gerçekleşen ve güven tazeleyen Akhisar Genç İş Adamları Derneğinin ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sırasında öncelik verilen konulardan birisi Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz'da kutlanan 'Gazeteciler ve Basın Bayramı' oldu.


Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Başkanı Yılmaz Çatalcalı, Başkan Yardımcısı Ümit Rodoplu, Genel Sekreter Özkan Kalın, Sayman Murat Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Demirdöğen, Bilal Özükırmızı, İsmail Kantarcıoğlu’nun katıldığı toplantıda basın bayramını kutlayan bir basın açıklaması gerçekleştirildi.


Başkan Yılmaz Çatalcalı basın açıklamasında; “bu anlamlı günde  basın mensuplarının yanında olduğumuzu ve onların gazeteciler gününü kutladığımızı belirtmek istiyoruz. Tarihi anlamamızda, günü anlamamızda ve en önemlisi insanı anlamamızda basının yerini gelişen teknoloji ve habere erişim kaynaklarıyla daha da iyi anlıyoruz. Bu bağlamda Akhisar’daki tüm basın emekçilerinin, 24 Temmuz’da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramını Akhisar Genç İş Adamları Derneği olarak kutluyoruz.” Dedi.