Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği genel kurulu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. 

Galatasaray Taraftarlar Derneği 5. Başkanlığına yönetim kurulu üyeliğini sürdüren, Ayhan Ata seçildi. 

Genel kurul Soma’daki maden şehitleri ruhuna bir dakikalığına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Eski başkan Bilal Özükırmızı; “2012 yılında başlayan derneğimizin 4.başkanlığı bana nasip olmuştu. Şimdi ise işlerimizin yoğunluğundan dolayı gerekli katkıyı sağlayamayacağımdan dolayı tekrar aday olmadım. Bilindiği gibi üyelerimiz Stad Cafe’de maçları izledi ve ulaşım yakınlığından dolayı da birçok üyemizin takdirini topladı. Üyelerimiz için birçok çalışmalar gerçekleştirdik.

“Akhisarspor bizim canımız kanımızdır”

Akhisar Belediyespor’un Süper Lig’e çıkmasıyla birlikte birçok derneğin kapanma noktasında geldiğine vurgu yapan Özükırmızı; “Derneğimiz bu süre içerisinde faaliyetlerine devam etmiştir. Daha öncelerden de söylediğimi tekrarlıyorum kimse bizi Akhisarspor ile karşı karşıya getirmeye çalışmasın. Akhisarspor üzerinden siyaset yapmasın. Akhisarspor’da bizim canımız kanımızdır. Akhisarspor kimsenin tekelinde değildir” diye konuştu. 

Yeni dernek yönetim kurulunun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Yönetim kurulu Ayhan Ata, Osman Oktay, Besim Dutlulu, Deniz Aktaş, Osman Arsan, Şerafettin Alkın, Hüseyin Öneykan

Başkanlığa yeni seçilen ve 3 sene bu görevi sürdürecek olan Ayhan Ata dilek ve temenniler bölümündeki konuşmasında; “2006 yılından bu yana üyeliğim devam ettiği dernekte 4 dönemdir de yönetim kurulu üyesi olarak hizmet vermekteyim. Arkadaşlarımın bu dönem beni layık gördüler. Bende onları kırmayarak göreve talip oldum. Amacımız güçlü Galatasaray ailesini bir arada tutarak daha da güçlenerek bayrağımızı dalgalandırmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız.” Diye konuştu.