Haber Merkezi - Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Akhisar Alışveriş Festivali için sokak ışıklandırmaları tamamlandı. Akhisar Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Yeşil Portakal Marketler Zinciri, Özel Akhisar Hastanesi ve Marka Fabrika’nın sponsorluğunda gerçekleşen ve Akhisarlı Esnaf Odaları ile Akhisarlı esnaflardan oluşan komisyonun yürüttüğü Alışveriş Festivali 30 Ocak’ta başlıyor.

Alışveriş Festivali Komitesinden yapılan açıklamaya göre 30 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da Tahir Ün Caddesi Misak-ı Milli Ali Şefik Okulu önünde düzenlenecek tören ile başlayacak festival Akhisar Belediyesi Bandosu ve gösteri grupları eşliğinde kortej yürüyüşü ile devam edecek. Aynı gün saat 18.30 da Şükran Ayaz Parkı içerisinde eski esnaf fotoğrafları sergisi açılacak ve saat 19.00 da Merkez Çarşı’da bulunan Baş Çarşı’da koktey düzenleneceği bildirildi.

Öte yandan aynı gün saat 19.00da Manisa 19 Mayıs stadında yapılacak olan Ziraat Türkiye Kupasında 4. Hafta müsabakasındaki Akhisar Belediyespor ile Sivasspor maçı da Tahir Ün Caddesi Misak-ı Milli Ali Şefik Okulu önünde kurulacak olan açık hava sinevizyon eşliğinde gösterileceği bildirildi.