Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne 4 adet yeni araç kazandırıldı. Akhisarlı sivil toplum örgütleri, şirketler ve esnaf odaları  tarafından ortak alınan 3 otomobil ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Akhisar İlçe Emniyetine hediye edilen bir minübüs için plaket töreni düzenlendi.

Akhisar Hükümet Konağı arka bahçesinde düzenlenen plaket törenine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Mete Demir, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, meclis başkanı Bahattin Alkın, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, ve araçların alınmasında katkıda bulunan sivil toplum kuruluşları ve şirket temsilcileri katıldı.

Akhisar Emniyetine kazandırılan 3 otomobilden 1’ini Keskinoğlu şirketler gurubu, 2. Aracı Akhisar Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası, 3 aracı ise Akhisar Ziraat Odası, Şoförler Odası,  Kahveciler Odası, Köfteci Ramiz, Kayalı Petrol, Kaya Motor, Karabulut şirketler gurubu, Derya Un ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla alındı. Minibüs ise Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Akhisar’a hediye edildi.

Hayırseverlere yardımlarından dolayı teşekkür eden Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, “Bu araçlar aslında bize değil Akhisar halkımızın hizmetine teshis edildi. Emniyet Personelimiz bu araçlar ile vatandaşlarımızın ırzını, malını ve canını korumak amaçlı kullanacaklar. Biz gidiciyiz fakat bu araçlar ömürlerini bitirene kadar Akhisar’ın hizmetinde olacaklar. Katkılarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker’de yardımlarından ötürü sivil toplum kuruluşlarına ve yardımseverlere teşekkürlerini iletti. Plaket törenin ardından ise araçlar için kurban kesildi.