Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Akhisar’da 1. Nakliye, 2. Nakliye ve Tahir Ün Caddelerinde gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgede alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına da start verildiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ekiplerin yoğun bir mesai harcadığını dile getirerek, bölgenin gerçekleştirilen alt yapı, yol ve aydınlatma çalışmalarıyla modern bir şehir havasına bürüneceğini söyledi. 

Akhisar’da 1. Nakliye, 2. Nakliye ve Tahir Ün Caddelerinde MASKİ Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacak olan üst yapı çalışmalarına start verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yüklenici firma yetkililerinden de çalışmaların durumu hakkında bilgiler aldı.     Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu incelemeleri esnasında esnaflar ve vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaflar ve vatandaşlar da uzun yıllardır bölgede çalışma yapılmadığını dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de Akhisar’a sağladığı destekler nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini iletti. 

“Çalışmaların sonunda çok güzel olacak”

Bölgede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının beklenmesi nedeniyle üst yapı çalışmalarının gecikmeli başladığını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Alt yapı çalışmalarında sona gelinmesinin ardından, çalışmaların bittiği bölgede üst yapı için de çalışmalara start verdik. Bulunduğumuz bölge de sit alanı olan bir bölge. O yüzden taş imalatlarında farklı imalatlar var. Bu bölge büyük bir oranda tamamlandı. 1. Nakliye ve 2. Nakliye’de ara sokaklarda çalışmalar devam ediyor. Tamamlanan bölgelerde çalışmalarımız çok güzel olmuş. Vatandaşımız da çok memnun. Burada yaşayan vatandaşlarımız bayağı eziyet çekti ama sonu güzel olacak. Sonu güzel olunca herkes memnun kalacak” dedi. 

“Modern bir şehir havasına bürünecek”

Akhisar’ın 1. Nakliye, 2. Nakliye, Tahir Ün Caddesi ve bölgedeki ara sokaklarda gerçekleştirilen alt yapı, yol ve aydınlatma çalışmalarıyla modern bir şehir havasına bürüneceğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Bu çalışmaları bayrama kadar bitirmeyi hedefliyoruz ama belki Tahir Ün caddemizde ufak tefek eksiklikler kalabilir. Yoğun bir şekilde çalışmalar sürüyor. İnşallah bittiğinde çok güzel olacak ve Akhisarlı vatandaşlarımız aylardır çektiği eziyetten kurtulacak” diye konuştu.