Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve JASAT ekipleri, ilçede meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı etkili bir mücadele yürütüyor. Yürütülen başarılı çalışmalardan elde edilen sonuçlara göre:

20 Ekim 2023 tarihinde M.K.'nin çalınan motosikleti, S.K. tarafından çalındığı tespit edilerek, 9 Aralık 2023 tarihinde bulunan motosiklet, sahibine teslim edilmiştir.

8 Aralık 2023 tarihinde R.G. isimli şahsa ait 250 adet demir inşaat panosu ve 60 adet inşaat tahtası, E.G. tarafından çalındığı belirlenmiş, şüpheli yakalanmış ve çalınan malzemeler mal sahibine iade edilmiştir.

9 Aralık 2023 tarihinde B.G. isimli şahıs, B.M.T. isimli şahsa ait zeytinleri çalarken suçüstü yakalanmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır.

16 Kasım 2023 tarihinde bir zeytin işletmesinden çalınan yaklaşık 300 litre zeytinyağı olayında, yapılan araştırmada G.B. isimli şahıs çalınan zeytinyağını satarken yakalanmış ve şahıs hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.

Akhisar Jandarma, hırsızlık olaylarına karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla bölge halkını güvenliğini sağlamaya devam ediyor.