Farklı siyasi görüşlere sahip binlerce insanın, tek devlet, tek bayrak, tek vatan düşüncesi içinde Türkiye’nin birliği, diriliği ve iriliğini ortaya koyma adına buluşmaları, demokrasi nöbeti adı altında 20. gününe girdi.
 
Milli Egemenlik Meydanı’nda toplanan her yaş grubundan binlerce Akhisarlı, büyük bir onur ile göklerde dalgalandırdıkları Türk Bayrakları ile büyük bir coşku yaşadılar.
 
Bu toprakları vatan yapmak ve düşmanlarından korumak için vatan hainleri ile giriştikleri silahlı saldırıda şehit olan asker ve polisler başta olmak üzere 15 Temmuz’daki hainlerin darbe girişimi sırasında şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşlarımızın ruhuna fatiha okunmasının ardından saygı duruşu, İstiklâl Marşı binlerce vatandaş tarafından okundu. Ardından sela ve kuran tilaveti ile devam eden programda Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde kurulan dijital platformdan sinevizyon gösterimleri yapıldı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘tamam’ diyeceği güne kadar meydanları doldurmaya devam edeceklerini dile getiren vatandaşlar, birlik ve beraberlik örneği sergiliyor.


Belediyelerin ve çeşitli hayırsever ve sendikaların ikramlarıyla devam eden demokrasi nöbeti, sabahın erken saatlerine kadar sürüyor.
(MÖ-HŞ-BG-ED)