Manisa Büyükşehir Belediyesinin Akhisar’da altyapı ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ederken, esnaf ve vatandaşlar da çalışmaları takdirle karşıladı. MASKİ Genel Müdürlüğünün yağmur suyu hatlarını tamamladığı Tahir Ün Caddesi, 2. Nakliye Caddesi ve 2, 3, 5, 8, 11, 17, 18 ile 20 sokaklarda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından parke taşı döşeniyor. Çalışmaları yakından takip eden ve sevinçle karşılayan Akhisarlılar, Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Akhisar’da MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağmur suyu kanalları döşenen Tahir Ün Caddesi, 2. Nakliye Caddesi ve 2, 3, 5, 8, 11, 17, 18 ile 20 sokaklarda Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince 8 ayrı noktada çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü ve Meclis Üyesi Doğan Ensivri; Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Paşa Mahallesi Muhtarı Hidayet Çakmak, Hashoca Mahallesi Muhtarı Akın Kara, Ragıpbey Mahallesi Muhtarı Ziya Şentürk ile birlikte yerinde inceledi. Ensivri, Akhisar’ın ana arterleri sayılan cadde ve sokakların Manisa Büyükşehir Belediyesiyle yeni bir çehreye sahip olduğunu söyledi.

Esnaftan Başkan Ergün’e Teşekkür

Akhisarlılar adına yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e Akhisar’ımıza yapılan bu hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Akhisar’ımıza yapılan yatırımlar ile şehrimizin çehresi değişiyor. Akhisar’ımızın fiziki durumunu iyileştirmekle kalmıyor, Akhisar’ımızın ekonomisine yön verip katkı sağlıyoruz aynı zamanda” dedi. Akhisar esnaflarını tek tek dolaşan Ensivri’ye esnaflar, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ve selamlarını ilettiler. Esnaflar, Başkan Ergün’ün Akhisar’a büyük katkı yaptıklarını belirterek, “Cengiz Başkanımızı Akhisar’da görmek, misafir etmek istiyoruz” dediler.

Muhtarlardan Teşekkür

Akhisarlı muhtarlar da yapılan çalışmaları takdirle karşılayarak Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Paşa Mahale Muhtarı Hidayet Çakmak: 32 yıldır muhtarım. Böyle büyük hizmete şahit olmadım. Doğan Ensivri evladımız bizimle burada her derdimize ortak oluyor. Büyükşehir çalışanları bizleri memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Esnafımızın yoğun olduğu merkez çarşı 1. nakliye caddelerimiz çok önemli yerler. Bize bu imkanı sunan, hizmet veren Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum.

Ragıpbey Mahalle Muhtarı Ziya Şentürk: 13 yıldır muhtarım. Akhisar’ın can damarı Tahir Ün ve 2. Nakliye Caddemiz nefes aldı, yeni bir yüzü oldu. Akhisar’ın benim mahallem buraları çok önemli caddeler. Yılardır el sürülmeyen bu yerlere büyük hizmet büyük yatırım yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü tebrik ediyor, teşekkür ediyorum mahalle halkım adına.

Hashoca Mahale Muhtarı Akın Kara: Çarşımız çok güzel oldu. Hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz.