Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Hacı İshak Mahallesi’nin yıllardır bakımsız olan yolunu asfaltlayarak, kullanıma açtı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra mahallede bulunan cemevine ibadet için giden vatandaşları da sevindiren düzenleme, Akhisarlılardan tam not aldı.

İl genelinde hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır bakımsız kalan ve vatandaşlara zorluklar yaşatan yollarda yenileme yaptı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Hacı İshak Mahallesi’nin yolunu asfaltladı. Yıllardır bakımsız olan ve kışın çamur, yaz mevsiminde de toz nedeniyle Hacı İshak Mahallesi sakinlerine ve mahallede bulunan cemevine ibadet için giden vatandaşlara zor anlar yaşatan yolun asfaltlanması, vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden mahalle sakinleri, astıkları teşekkür pankartıyla teşekkürlerini ifade etti.

1 günde tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de, asfaltlama çalışması biten Hacı İshak Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahallenin 2 kilometre uzunluğundaki yolunun asfaltlandığını belirten Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin 1 günde çalışmayı tamamlayarak, yolu vatandaşların hizmetine açtığını söyledi. Yapılan çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eden Cemevi Başkanı Hakkı Camkıran, çalışmayla rahat bir nefes aldıklarını ifade etti.

Mahalleli sevinçli

Hacı İshak Mahallesi Muhtarı İbrahim Ekincik de, mahallelerinin tozdan ve çamurdan kurtulduğunu dile getirerek, çalışmanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getirdi. Mahalle sakinleri adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’ye teşekkür eden Ekincik, “Yıllardır toz ve çamur sıkıntısı yaşadığımız yolun asfaltlanması, bizleri sevindirdi. İlgileri nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Pankartlı teşekkür

Yapılan asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri de, hazırladıkları pankartla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler. Çalışmanın yapıldığı Hacı İshak Mahallesi 250 Sokak’a asılan ve mahalle sakinleri ile cemevi imzası taşıyan pankartta şu ifadelere yer verildi; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e yıllardır yapılamayan yolumuzu yaptığı için teşekkür ederiz.”