Akhisar’da amatör spor kulüplerinde başarı sağlayan sporculara Akhisar Belediyesinden destekler tüm hızıyla devam ediyor.

Akhisar Belediyesi Encümen salonunda yapılan malzeme desteğine Mini voleybol il dördüncüsü olan Gençlerbirliği Spor Kulübü kızlar takımı, antrenör Onur Gonca ve kulüp başkanı Şafak Karayetim, Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Teknik Meslek Lisesi Oryantiring İl Birincisi genç kızlar takımı, Kayhan Ergun Endüstri Meslek Lisesi Oryantiring İl Birincisi Genç Erkekler Takımı, Oryantiring Manisa İl Temsilcisi Özgür Morbel, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi katıldı.

Gençlerin spor ile tanışıp hayatı boyunca sürdürmesi gerektiğine vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “gençlerimize eğitim ve öğretim yanında sporda da destek vermek bizlerin en başta gelen görevlerinden bir tanesidir. Bu maksat ile sporda başarı sağlayan ve spor yapan tüm gençlerimizi destekliyoruz. Başarı sağlayan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum, inşallah hayatları boyunca sporu bırakmazlar” dedi.